Over ons

Insigne B.V. is een full-service kunststofspuitgietbedrijf, dat beschikt over een eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling en matrijzenmakerij. Uw productidee met de bijbehorende eisen wordt door de ontwerp- en ontwikkelingsafdeling vertaald naar een 3D-productconcept met een bijbehorend materiaaladvies.

Opgericht in 1961 biedt Insigne B.V. inmiddels ruim 50 jaren gedegen kennis en ervaring op kunststofgebied. Meedenken en vooruit kijken zijn sleutelwoorden in de realisatie van een product/project. Net als het werken met prototypes voorafgaande aan de matrijsvervaardiging, waardoor snel inzicht wordt verkregen in de praktische mogelijkheden.

Met een uitgebreide range spuitgietmachines (25 – 550 ton sluitkracht, van een halve gram tot ruim 5 kg. productgewicht!) in combinatie met 24 uursproduktie in 3 ploegen, 5 dagen per week, is er vrijwel geen volume, dat niet gerealiseerd kan worden. Bovendien beschikt Insigne over een eigen cleanroom productie unit, 2K-faciliteiten en een ruime ervaring in de verwerking van PVC (hard en zacht). En wilt u uw producten samengesteld geleverd krijgen? Ook dat kan worden verzorgd.

Bekijk hieronder een filmpje dat te zien was in Ondernemend Nederland op RTL7.